UCU-BM-SL-02

Blauwegeranium-GaErvoor

Ga ervoor!

kanaal GaErvoorUCU-BM-art-06

Losse eindjes…

Losse eindjes, we hebben ze allemaal. Van die zaken waar je nog wat mee moet en waar anderen bij betrokken zijn. Vrienden die je nog moet bellen, afspraken die al tijden ingepland moeten worden, geld wat je nog aan iemand terug moet betalen, een boek wat al eeuwen bij jou in de kast staat maar wat niet van jou is… allemaal losse eindjes.

Lees meer...

akker GaErvoorUCU-BM-art-06

Me before you

Laatste deze film gekeken, een prachtige film over een jongen die na een ongeluk in een rolstoel zit en een meisje die voor hem gaat zorgen. Hoe ze verliefd worden, maar ook hoe hij besluit zijn leven te beëindigen, ook al hebben ze elkaar gevonden. Heftig, vond ik. Maar het zette me ook aan het denken. En mijn conclusie was:”Je kunt je leven niet voor een ander leven”. Als het voor jou niet de moeite waard is snap ik dat je niet verder wilt. Hoe heftig dat ook is voor je omgeving. Iedereen die van jou houdt wil niet zonder jou, maar als jij het leven niet meer ziet zitten dan kun je het niet voor anderen leven.

 

Lees meer...

Gili GaErvoorUCU-BM-art-06

Wat valt je het meest tegen van jezelf?

Ik zat op een prachtig plekje in mijn vakantie en zat heerlijk over het azuurblauwe water te staren en te genieten toen er een vraag naar boven borrelde: “Wat valt me nu het meest tegen van mezelf?”
Tsja, dan volgt er eerst een nadenkpauze en dan natuurlijk, ook een lijstje.… ahum… hier is het…

Lees meer...