UCU-BM-SL-02

UCU-BM-HD-01-contact

marli 300x300

Mijn Passie

Hoe ben ik tot UCU selfcoaching gekomen?
UCU is voor mij mijn punt waarin alles samenkomt.

Mijn passie voor coaching

Ik heb een coachpraktijk ICU coaching en daarin begeleid ik vooral mensen die richting burn-out gaan. Dat is een hele praktische, heldere manier van coaching die heel doelgericht is. Het geeft prachtige resultaten bij de coachees en daar krijg ik veel energie van. Ik coach in de schooltijden om er verder voor mijn kinderen te zijn,
dus dat geeft me een beperking in tijd en afstand.

Met UCU selfcoaching ben ik niet meer beperkt door tijd en afstand. Het geeft me vleugels!

Mijn passie voor persoonlijke groei

Voor mijn eigen persoonlijke groei ging ik naar een cursus en daar werd ik geconfronteerd met een aantal zaken.

  • Iedereen die daar zat kende elkaar en kwam steeds terug.
  • De cursusleider gaf halve antwoorden op vragen, gaf je net niet dat stukje dat je nodig hebt om zelf verder te kunnen.

En dat vond ik vreemd. In mijn coachpraktijk doe ik niets anders dan mensen dat stuk geven dat ze nodig hebben om verder te kunnen. Hier werd afhankelijkheid gecreƫerd. Dat deed bij mij alle alarmbellen afgaan.

Ik kreeg toen een enorme drive om een ander geluid te laten horen. Dat je het wel zelf kan. Dat je verantwoordelijk bent voor je eigen leven en keuzes. En dat geluid laat ik vanaf nu horen via
UCU selfcoaching.

Mijn passie voor schrijven

Veel artikelen stonden al klaar, ooit in opborrelende inspiratiemomenten geschreven. Ik heb ze op onderwerp gesorteerd, aangepast en nieuwe artikelen bijgeschreven. Nu komen daar nog eBooks en eCursussen bij. En ik ben met een boek over Liefde bezig...Dat zal op termijn ook via de webshop op de site verkrijgbaar zijn.

Mijn passie voor fotograferen

Alle foto's op de website heb ik zelf gemaakt. Ze zaten al jaren in mapjes op kleur in mijn computer, ik was ze zelfs vergeten! Nu ben ik weer heerlijk aan het fotograferen als ik met de hond in het bos loop. En aan het Photoshoppen. Ook leuk!

Mijn passie voor quotes

Ik vind het geweldig om mooie spreuken te verzamelen. Diepe inzichten in korte teksten. In mijn nog in te richten webshop ga ik mijn foto's combineren met spreuken en dat worden dan moderne wandtegeltjes van 20x20 cm. Leuk voor aan je eigen muur maar ook om weg te geven!

Dus zo komen mijn passies bij elkaar in UCU selfcoaching. Geniet er lekker van! Dat doe ik ook!